mAke fUn oUr Life 2Gether wIt uS, d'Casualty syndicate, automotive fan Team
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 yuhuuuu.. i'm the first

Go down 
AuthorMessage
Ujye82
Crew
Crew
avatar

Posts : 64
Join date : 2009-11-11
Age : 36

PostSubject: yuhuuuu.. i'm the first   Wed Nov 11, 2009 9:22 pm

salam perkenalan semua..

sy juga lah org pertama.. lagi dulu dari admin.
admin nanti ko kasi sticky sy punya post kio hehe

saya : Ujye
saya lahir : dari perut mama saya duuulu
saya suka masuk sini : sebab sy memang obses dgn internet.. tiada kehidupan tanpa komputer internet dan forum. sebab itulah Tuhan takdirkan sy kerja sebagai tukang buat kod komputer
kereta pertama saya : pawong atau pirate di kampung sy duuuuulu.. tapi sy menumpang sajalah
saya suka kereta sebab : sy tidak suka jalan kaki.. nanti sy bepeluh.. tepadam bedak sy
saya suka : belajar sesuatu yang baru sebab saya cepat boring dengan benda lama
saya : ada suami suda tapi masih mencari.. cari kawan bah
saya suka makan : sebab sy tidak suka lapar.. apa-apa makanan pun boleh
saya suka minum : sebab sy haus.. kalau sy tidak haus sy tidak minum tu
saya : sudah ada 2 anak.. tapi org ingat saya masih anak dara...cute katakan hahaha perasaanku
saya kalau tidak suka : memang tidak suka, memang tidak mau kena paksa untuk suka, tidak mau pura-pura suka, tidak mau buat-buat suka
saya : tidak pandai drive kereta (wah syahdunya Sad )
Back to top Go down
View user profile http://www.karanaan.com
sky j
Senior member
Senior member
avatar

Posts : 45
Join date : 2009-11-11
Age : 38
Location : kay-kay

PostSubject: Re: yuhuuuu.. i'm the first   Wed Nov 11, 2009 10:12 pm

Ujye82 wrote:
salam perkenalan semua..

sy juga lah org pertama.. lagi dulu dari admin.
admin nanti ko kasi sticky sy punya post kio hehe

saya : Ujye
saya lahir : dari perut mama saya duuulu
saya suka masuk sini : sebab sy memang obses dgn internet.. tiada kehidupan tanpa komputer internet dan forum. sebab itulah Tuhan takdirkan sy kerja sebagai tukang buat kod komputer
kereta pertama saya : pawong atau pirate di kampung sy duuuuulu.. tapi sy menumpang sajalah
saya suka kereta sebab : sy tidak suka jalan kaki.. nanti sy bepeluh.. tepadam bedak sy
saya suka : belajar sesuatu yang baru sebab saya cepat boring dengan benda lama
saya : ada suami suda tapi masih mencari.. cari kawan bah
saya suka makan : sebab sy tidak suka lapar.. apa-apa makanan pun boleh
saya suka minum : sebab sy haus.. kalau sy tidak haus sy tidak minum tu
saya : sudah ada 2 anak.. tapi org ingat saya masih anak dara...cute katakan hahaha perasaanku
saya kalau tidak suka : memang tidak suka, memang tidak mau kena paksa untuk suka, tidak mau pura-pura suka, tidak mau buat-buat suka
saya : tidak pandai drive kereta (wah syahdunya Sad )

ayg juga lah yg pertama ehehe Very Happy
kesihan c noh huhuhuhu Crying or Very sad dpt yg ke2 lol! ahahah
Back to top Go down
View user profile http://www.casualtysyndicate.ning.com
mr.right
supersenior crew
supersenior crew
avatar

Posts : 156
Join date : 2009-11-11
Age : 41
Location : Sabah

PostSubject: Re: yuhuuuu.. i'm the first   Wed Nov 11, 2009 10:15 pm

uuuiiinnaaaa... laki bini bah.... bounce lol!
Back to top Go down
View user profile
Ujye82
Crew
Crew
avatar

Posts : 64
Join date : 2009-11-11
Age : 36

PostSubject: Re: yuhuuuu.. i'm the first   Wed Nov 11, 2009 10:18 pm

sky j wrote:

ayg juga lah yg pertama ehehe Very Happy
kesihan c noh huhuhuhu Crying or Very sad dpt yg ke2 lol! ahahah
habis tu klu sy yg buat ni forum mistilah sy yg pertama kuang kuang kuang
Back to top Go down
View user profile http://www.karanaan.com
Ujye82
Crew
Crew
avatar

Posts : 64
Join date : 2009-11-11
Age : 36

PostSubject: Re: yuhuuuu.. i'm the first   Wed Nov 11, 2009 10:19 pm

mr.right wrote:
uuuiiinnaaaa... laki bini bah.... bounce lol!
bah suruh bini ko register

mana si noh, bini dia pun harus kana register

kita 6 orang saja sini forum
Back to top Go down
View user profile http://www.karanaan.com
mr.right
supersenior crew
supersenior crew
avatar

Posts : 156
Join date : 2009-11-11
Age : 41
Location : Sabah

PostSubject: Re: yuhuuuu.. i'm the first   Wed Nov 11, 2009 10:23 pm

jap... inda tau mana sudah bini aku ni, cari dulu, mana sudah aku simpan dia ni...keh..keh...keh... rabbit lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
Aku Noh
supersenior crew
supersenior crew
avatar

Posts : 118
Join date : 2009-11-11
Age : 39
Location : Sepulut - Tuaran

PostSubject: Re: yuhuuuu.. i'm the first   Wed Nov 11, 2009 10:26 pm

wakwakwak berpasangan la plak huhuhuhu
Back to top Go down
View user profile http://sabahanmp3.hpage.com
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 21
Join date : 2009-11-11
Location : Earth

PostSubject: Re: yuhuuuu.. i'm the first   Wed Nov 11, 2009 10:33 pm

baguslah tu

lepas tu kita buat sehati berdansa Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://casualtysyndicate.forumotion.com
Aku Noh
supersenior crew
supersenior crew
avatar

Posts : 118
Join date : 2009-11-11
Age : 39
Location : Sepulut - Tuaran

PostSubject: Re: yuhuuuu.. i'm the first   Wed Nov 11, 2009 10:37 pm

kompom la si mr. right yg menang.. kan sllu berkaraoke ngan wife dia.. huhuhu lol!
Back to top Go down
View user profile http://sabahanmp3.hpage.com
mr.right
supersenior crew
supersenior crew
avatar

Posts : 156
Join date : 2009-11-11
Age : 41
Location : Sabah

PostSubject: Re: yuhuuuu.. i'm the first   Wed Nov 11, 2009 10:50 pm

karaoke sama berdansa mana sama..... jauh tuu....
Back to top Go down
View user profile
Aku Noh
supersenior crew
supersenior crew
avatar

Posts : 118
Join date : 2009-11-11
Age : 39
Location : Sepulut - Tuaran

PostSubject: Re: yuhuuuu.. i'm the first   Thu Nov 12, 2009 8:13 am

mr.right wrote:
karaoke sama berdansa mana sama..... jauh tuu....

tp asas tu sdh ada ba... huhuhu kan sewaktu berkaraoke mesti ada berdansa ada..... wakwakwak lol!
Back to top Go down
View user profile http://sabahanmp3.hpage.com
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 21
Join date : 2009-11-11
Location : Earth

PostSubject: karaoke VS berdansa   Thu Nov 12, 2009 8:53 am

karaoke dan berdansa adalah dua cara yang berbeza. Akan tetapi bila caramu sesuai dengan lagu yang d bawah ianya akan menjadi satu lol!

Oleh itu jgn lah karaoke d K BOX lol!
Back to top Go down
View user profile http://casualtysyndicate.forumotion.com
mr.right
supersenior crew
supersenior crew
avatar

Posts : 156
Join date : 2009-11-11
Age : 41
Location : Sabah

PostSubject: Re: yuhuuuu.. i'm the first   Thu Nov 12, 2009 5:35 pm

uuiiii.... dalam maksudnya tu...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: yuhuuuu.. i'm the first   

Back to top Go down
 
yuhuuuu.. i'm the first
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
d'CasualtySyndicate Forum :: Perkenalan dan Pertanyaan :: Perkenalkan Diri Anda-
Jump to: